Individuele coaching

In een individueel traject kijken we naar verschillende domeinen van jouw leefstijl. Naar voeding, bewegen, ontspanning, stress en slaap. Al deze domeinen hangen met elkaar samen en bepalen hoe energiek jij je voelt. We starten met een vrijblijvende kennismaking, zodat je kunt ervaren of leefstijlcoaching je kan helpen en of ik de juist persoon ben om jou hierbij te begeleiden. Daarna bepalen we welk pakket het beste bij jouw wensen en doelen past.

We gaan samen op zoek naar wat jij kunt en wilt veranderen, op jouw tempo en op een manier die bij je past. Jij gaat zelf je leefstijl veranderen, ik begeleid je hierbij.

Leefstijlcheck

€50

Aan de hand het model van Positieve Gezondheid doen we een leefstijlcheck zodat je inzicht hebt in jouw gezondheid. Ook doen we een aantal lichaamsmetingen. Na deze check weet je wat je aandachtspunten zijn en waar je mee aan de slag kunt.

Individuele coaching

€ 250 | € 500

We starten met een telefonische of online kennismaking en een intakegesprek met een leefstijlcheck. Daarna heb je de keuze uit 2 pakketten:

  1. 3 coachingsessies en check-up
  2. 6 coachingsessies en check-up

Coaching op maat

Op aanvraag

Weet je nog niet wat je precies nodig hebt en wil je liever een coachingtraject op maat? Dat kan natuurlijk ook.