Hoi, dit ben ik!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een gezondere leefstijl kan ontwikkelen met de juiste informatie, handvatten en begeleiding. Zodat jij je energieker voelt, zowel lichamelijk als mentaal. Als leefstijlcoach kan ik je hierbij helpen. Heb jij zin om je energieker te voelen? Daar begeleid ik je graag bij.

- Nynke -

Mijn visie

Leefstijl is meer dan afvallen of meer bewegen. Het gaat over je energieker voelen, zowel lichamelijk als mentaal. Ik benader leefstijl dan ook holistisch vanuit het BRAVO principe: bewegen, roken, afvallen, voeding en ontspanning (en slaap). Dit betekent niet dat je op al deze gebieden (gelijk) iets hoeft te veranderen. Maar het hangt wel vaak met elkaar samen. Dus ik neem ze in ogenschouw. Uiteraard bepalen we samen waar de focus op ligt en werken we in kleine stappen toe naar een gezondere leefstijl.

Opleiding & werk

In 2021 heb ik de opleiding leestijlcoach bij Sonnevelt afgerond. In deze opleiding kwamen alle aspecten die een rol spelen bij leefstijl aan bod, van bewegen, gezond gewicht tot aan slaap. Ook heb ik een aantal (proef)cliënten begeleid door hen te coachen.
Verder ben ik al geruime tijd werkzaam in de gezondheidszorgsector en heb bij diverse organisaties gewerkt, waaronder Bevolkingsonderzoek, een verpleeg-, verzorgings- en thuiszorginstelling en momenteel werk ik bij een zorgverzekeraar.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches (BLCN).

En tot slot ben ik geregistreerd om de gecombineerde leefstijlinterventies COachen Op Leefstijl (CooL) en SLIMMER aan te bieden.

Nice to know

Samen met mijn vriend Sipke en onze zoon Mees wonen we alweer een aantal jaar in het prachtige Amersfoort. Juist toen ik in verwachting was van Mees raakte ik extra geïnteresseerd in een gezonde leefstijl, niet alleen voor mezelf maar ook voor ons (toen nog) ongeboren kind. 

Ik sport graag, houd van reizen en breng graag tijd door met vrienden en familie. 

© 2022 Grow Leefstijl I KABIZ registratienummer: 18107553684 en KVK 85585262 I Algemene voorwaarden I Privacy verklaring