COACHING

Alle individuele coachingstrajecten starten met een vrijblijvende kennismaking, zodat je kunt ervaren of leefstijlcoaching bij je past en of ik de juiste persoon ben om jou hierbij te begeleiden. Daarna bepalen we welk pakket het beste bij jouw wensen en doelen past.

We gaan samen op zoek naar wat jij kunt en wilt veranderen, op jouw tempo en op een manier die bij je past. Jij gaat zelf je leefstijl veranderen, ik begeleid je hierbij.

Leefstijlcheck

Aan de hand het model van Positieve Gezondheid doen we een leefstijlcheck zodat je inzicht hebt in jouw gezondheid. Ook doen we een aantal lichaamsmetingen. Na deze check weet je wat je aandachtspunten zijn en waar je mee aan de slag kunt.

▸ Leefstijlcheck
▸ Lichaamsmetingen

€ 50,-

Individuele coaching

Je hebt de keuze uit een kort individueel coachingtraject of een langere. We starten met een telefonische of online kennismaking en een intakegesprek met een leefstijlcheck. Daarna gaan we hiermee concreet aan de slag.

▸ Kennismaking
▸ Intakegesprek
▸ Leefstijlcheck
▸ 3 of 6 coachingsessies 
▸ Check-up

€250/500

 

Coaching op maat

Weet je nog niet wat je precies nodig hebt en wil je liever een coachingtraject op maat? Dat kan natuurlijk ook. We starten met een kennismaking, intakegesprek en leefstijlcheck. Hiermee gaan we aan de slag in jouw tempo met als resultaat dat jij je doelen op het gebied van leefstijl behaald. 

Prijs op aanvraag 

© 2022 Grow Leefstijl I KABIZ registratienummer: 18107553684 en KVK 85585262 I Algemene voorwaarden I Privacy verklaring